به گزارش عصر اترک، تقی صادقی، پیش از ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان خراسان شمالی اظهار داشت: شهید رئیسی مسیری را شروع کرد که به دلیل اخلاصی که داشت بین همه ماندگار شد.
وی با اشاره به اینکه حضور مردم در مراسمهای شهادت شهید رئیسی و همراهانش در سراسر جهان نوعی حرکت جهادی ایجاد کرد، گفت: قطعا نبود همچنین شخصیتی سخت است، اما در باطن قضیه حرکت جدیدی برای مسیر انقلاب و نوعی جهش به جلو خواهد بود.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی افزود: مسیر خدمت ادامه خواهد داشت، امید است که این مسیر امتداد پیدا کند زیرا خدمت به مردم در چارچوب انقلاب در راستای ولایت فقیه ارزشمند است.
صادقی گفت: قرارگاه شهید آوینی مصداق و مظهر نگاه مردمی به حوزه فرهنگ است که یکی از شاخصترین برنامههای دولت شهید رئیسی بوده است.
وی ابراز داشت: بررسیها و مطالعات با جامعه قرآنی به نتیجه رسیده که بخش فراموش شده و مغفولی تحتعنوان دورههای قرآنی خانگی که از قدیمالایام مرسوم و فعال بوده که اکنون با فراموشی این برنامهها، متاسفانه برخی از خانواده منبع آسیب شدهاند.
صادقی با تأکید بر این موضوع که برگزاری و تقویت دورههای خانگی منشأیی برای تحول در امورات فرهنگی در خانوادهها باشد، افزود: این در حالی است که بخش قابلتوجهی از جوانان و نوجوان در جامعه با صدای روضه و قرآن غریبه هستند.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی مرکز فرماندهی تمدن اسلامی را مسجد خواند و ادامه داد: متأسفانه در حال حاضر این مرکز از دست رفته و حداقل کارکرد در مساجد رسیدهایم، به طوری که مساجدی که همیشه باید فعال باشند تبدیل به یک نمازخانه شده که در زمانهای مشخص باز و بسته میشود.
صادقی یادآور شد: جهت برگشتن کارکرد مساجد، طرح خانههای نور به مسجد گره میخورد که ۶۰ پایگاه قرانی و ۳۴۰ دوره قرآنی در استان شناسایی شده است که با رویکرد مربی محوربودن این طرح اجرایی خواهد شد.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی گفت: برای نخستینبار در استان مسابقات قرآنی دورههای خانگی انجام میشود ۶۰ پایگاه قرآنی داریم فعال میشود.
وی مردمیبودن این طرح را از دیگر ویژگی آن عنوان کرد و گفت: در قرارگاه مردمی شهید آوینی قرار بر این است از دل طرح خانههای نور مجمع عمومی گذاشته و تبدیل به یک مؤسسه بزرگ قرآنی شوند و به صورت مستقل فعالیتشان را ادامه دهند.
صادقی با اشاره به اینکه در حوزه تاریخ شفاهی در کشور و استان ضعف وجود دارد، گفت: در استان شاید ۱۰۰ تاریخ شفاهی کمتر وجود ندارد، در حالی که خیلی از پیشکسوتان جبهه و جنگ از دنیا رفتهاند و تاریخ ملت را با خودشان بردهاند.
وی همچنین بیان داشت: طرح بعدی مرزبانان فرهنگ است که با محوریت ۱۶ روستای مرزنشین در استان برگزار خواهد شد.
وی ابراز داشت: در مرحله نخست قرارگاه شهید آوینی ۶۲ طرح اولیه جمعآوری و به وزارت ارشاد ارائه شد و نهایت بعد از پالایشهای صورت گرفته به هفت طرح کلی رسیده است.
صادقی گفت: در این طرح مدیریت به صورت یکپارچه و هدفمند انجام میشود، زیرا میخواهیم به خروجی و نتیجه برسیم.
مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان شمالی تاکید کرد: ۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بودجه ملی برای این طرح تخصیص پیدا كرده است.
انتهای خبر/ رحمانی
0 نظر